Deelgenoten

Voor Deelgenoten Oss maakt het niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt! We zijn nieuwsgierig naar jouw affiniteit & talent!

 
d6337949-1152-46cc-ac90-1fb48919879b

 

Binnen de Firma Streek zorgt Deelgenoten Oss dat mensen, die dat willen, betekenisvol kunnen zijn voor de streek rondom Oss. Ze doen zinvolle activiteiten binnen onze winkel en/of het Toeristisch Informatiecentrum Oss. Ze helpen mee met het tot stand brengen van de verbinding tussen de omgeving en de stad Oss. Ze ontvangen onze gasten en hebben allerlei andere verantwoordelijkheden en taken die bijdragen aan het reilen en zeilen van de Firma Streek. Iedereen naar zijn/haar eigen mogelijkheden.

Voor sommigen is het een nuttige daginvulling, anderen doen mee als vrijwilliger en weer anderen doen werkervaring op en ontwikkelen hun talenten, dat laatste vaak met als doel om een plek te krijgen op de arbeidsmarkt.

In elk geval zoeken we altijd naar mogelijkheden voor eenieder die bij ons actief wil zijn. Grotendeels doe je dingen die je leuk vindt, die je kunt of die je kunt leren.

Wil je meer weten over Deelgenoten Oss ga dan naar www.deelgenotenoss.nl